Οι ειδικοί στα υλικά γυψοσανίδων

Η Siniat παράγει προϊόντα και συστήματα ξηράς δόμησης για διαχωριστικούς τοίχους, οροφές, επενδύσεις και εφαρμογές προστασίας εξωτερικών στοιχείων. Προσφέρουμε τεχνική γνώση σε μελετητές, αρχιτέκτονες, μικρούς κατασκευαστές ή μεγάλους εργολάβους σε όλη την Ευρώπη.

SHAPING THE WAY PEOPLE BUILD AND LIVE

Ως βασικός συνεργάτης-προμηθευτής σε χιλιάδες κατασκευαστικά έργα σε ολόκληρο τον κόσμο, δημιουργούμε τα καλύτερα υλικά γυψοσανίδων που συμβάλλουν στο να κάνουν τα σπίτια, τα σχολεία, τους χώρους εργασίας και τα νοσοκομεία πιο στεγνά, πιο ζεστά, με λιγότερο θόρυβο, με περισσότερη ηρεμία και ασφάλεια.

Καινοτόμες προδιαγραφές
Καλύτερες συνθήκες εκμάθησης
Παραγωγικότητα στον χώρο εργασίας
Κόστος κύκλου ζωής

Οι υπηρεσίες μας για εσάς

Ως μεγάλος κατασκευαστής στο δίκτυο εφοδιαστικής αλυσίδας των κατασκευών, παρέχουμε παράδοση την επόμενη ημέρα σε εκατοντάδες ειδικούς διανομείς και εμπόρους οικοδομικών υλικών σε ολόκληρο τον κόσμο.

Έμπιστος συνεργάτης-προμηθευτής

Siniat - Trusted supply partner

Έμπιστος συνεργάτης-προμηθευτής

Προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων που ανταποκρίνεται στο τεράστιο εύρος έργων και προϋπολογισμών, παρέχοντας εγγυημένη παράδοση την επόμενη ημέρα για τους πελάτες μας. Πολλές από τις πιο επιτυχημένες εταιρείες στον κατασκευαστικό τομέα εμπιστεύονται τα προϊόντα μας, την εξυπηρέτηση πελατών και την τεχνογνωσία μας, για να παρέχουν στην επιχείρησή τους ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Τεχνογνωσία

Siniat - Technical expertise

Τεχνογνωσία

Η τεχνική ομάδα μας είναι διαθέσιμη, για να παρέχει βοήθεια σε ερωτήματα σχετικά με τα προϊόντα και τα συστήματα που προσφέρουμε. Όσον αφορά μεγαλύτερα έργα, μπορούμε να παρέχουμε υποστήριξη του αρχικού σχεδιασμού με την επακόλουθη τεχνική υποστήριξη στον χώρο κατά τη φάση εγκατάστασης. Όσον αφορά μικρότερα έργα, ο ιστότοπός μας περιέχει πλήθος πληροφοριών και πρακτικών βίντεο, ενώ προσφέρουμε και τηλεφωνική υποστήριξη.

Σχεδιασμός έργου και υποστήριξη

Siniat - Project planning and support

Σχεδιασμός έργου και υποστήριξη

Όσον αφορά μεγαλύτερα έργα, προσφέρουμε υποστήριξη πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά τη φάση κατασκευής. Συνεργαζόμαστε με την ομάδα του έργου, υποστηρίζουμε την αρχική προσφορά και βρίσκουμε τρόπους για τη βελτίωση της αισθητικής ή της απόδοσης του κτιρίου, μειώνουμε το κόστος κατασκευής, ελαττώνουμε τους χρόνους κατασκευής ή προτείνουμε τρόπους για τη μείωση του συνεχούς κόστους συντήρησης.

Καινοτομία

Siniat - Innovation

Καινοτομία

Στη Siniat, είμαστε σε θέση να επωφελούμαστε από τα ευρήματα που έχουν διαπιστωθεί στα κέντρα έρευνας και ανάπτυξης του Ομίλου Etex σε ολόκληρο τον κόσμο. Επειδή ανήκουμε στον Όμιλο Etex, είμαστε πάντα σε θέση να παρέχουμε στους πελάτες μας τις πιο καινοτόμες λύσεις. Συνεργαζόμαστε επίσης με διαφορετικά ερευνητικά ιδρύματα και νομικούς φορείς, για να σας παρέχουμε ασφαλείς λύσεις που ανταποκρίνονται στις νομικές κατασκευαστικές απαιτήσεις όλων των χωρών.

Βιωσιμότητα

Siniat - Sustainability

Βιωσιμότητα

Ως κατασκευαστική εταιρεία, έχουμε πάντοτε γνώση των ευθυνών μας απέναντι στην κοινωνία, στο περιβάλλον και στους ανθρώπους που συνεργάζονται με εμάς. Επομένως, είμαστε πολύ ενεργοί στον κοινωνικό τομέα, ενθαρρύνουμε την υπεύθυνη συμπεριφορά των εργαζομένων και των εργολάβων μας στην καθημερινή τους εργασία και ως εκ τούτου, κατευθύνουμε την κουλτούρα της εταιρείας μας προς μια συνειδητή και βιώσιμη διαχείριση πόρων.

Κατάρτιση

Siniat - Training

Κατάρτιση

Οι πελάτες της Siniat έχουν πρόσβαση σε διάφορα εκπαιδευτικά μαθήματα που μπορούν να τους βοηθήσουν να αξιοποιήσουν στο μέγιστο τα προϊόντα και τα συστήματα γυψοσανίδων. Συμπεριλαμβάνονται διαλέξεις δια βίου επαγγελματικής κατάρτισης, βίντεο οδηγιών και πρακτική εκπαίδευση, ενώ οι εκπαιδευτές μας είναι διαθέσιμοι να μεγιστοποιήσουν το σύνολο ικανοτήτων των ομάδων σας.

Ποιοι είμαστε;

Ποιοι είμαστε;

Ποιοι είμαστε;

Η Siniat ιδρύθηκε το 2012 όταν ο παγκόσμιος Όμιλος εταιρειών Etex εξαγόρασε τη LaFarge Plasterboard. Η Siniat διαθέτει 35 εργοστάσια σε ολόκληρη την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή και απασχολεί πάνω από 3.300 άτομα.

Βασικές πληροφορίες για εμάς

36

Χώρες

35

Εργοστάσια

3300

Εργαζόμενη

800m€

Ετήσιος τζίρος

Σχετικά με τον Όμιλο Etex

Siniat - About Etex

Σχετικά με τον Όμιλο Etex

Η Siniat ανήκει στην Etex Building Performance, ένα τμήμα που συνδυάζει τα προϊόντα και τις λύσεις δύο κατασκευαστικών εταιρειών γυψοσανίδων – της δικής μας και της Promat. Ανήκουμε στον παγκόσμιο Όμιλο εταιρειών Etex που δραστηριοποιείται στην Ευρώπη, στην Αφρική, στην Εγγύς και τη Μέση Ανατολή και στη Νότια Αφρική.

Καινοτόμες, έξυπνες και αποτελεσματικές λύσεις

Δοκιμασμένες και πιστοποιημένες λύσεις

Δέσμευση για βιώσιμη κατασκευή